MINE MUSIKALSKE KONSTELLATIONER OG PROJEKTER

 

Som så mange andre er mit musikalske liv sammensat af en masse ting: Herlige orkestre, syslen med egne kompositioner, livet på landevejen, de logistiske udfordringer forbundet derved, undervisning af talentfulde unge, skatteregnskaber og alt derimellem. 

Jeg vil forsøge at liste nogle af disse orkestre op for at give jer et indblik i mit alsidige virke som solist, som kapelmester, som arrangør, som sideman, men først og fremmest, som musiker.

Signe Juhl

 

 

SIGNE JUHL QUARTET

Yderst velspillende jazzkvartet med kærlighed til stort set alt musik. Foruden referencer til Peggy Lee, Nina Simone og Chet Baker så sniger der sig også lidt Joni Mitchell, Paul Simon og Bruce Springsteen ind i repertoiret.

Vi udgav EP'en "It's a Good Day" i 2017 og har siden udsendt et par livevideoer. Der ventes mere fra den kant inden længe, så hold øje med os!

/ Signe Juhl, vokal / Bo Møller, guitar / Niels Kvist, bas / Casper Mikkelsen, trommer /

 

THE SWINGING SISTERS

Jeg er så heldig at have ikke blot én, men to skønne og musikalske søstre. Vi har sunget sammen længe, men i 2016 kastede vi os over et projekt hvor vi skulle fortolke The Boswell Sisters og The Andrew Sisters. Det er blevet til en del koncerter og i efteråret 2018 skal vi spille en lang række skolekoncerter ifm. med LMS, Levende Musik i Skolen.

Læs mere om os på www.theswingingsisters.com

/ Karen Juhl, vokal / Inger Juhl, vokal / Signe Juhl, vokal /

 

NIKOLAJ BENTZON & SIGNE JUHL

Siden 2010 har Nikolaj været en af mine musikalske legekammerater. Det har, grundet hans ihærdighed, resulteret i flere udgivelser og en række jobs rundt om i det ganske land samt udland. Vi har bl.a. optrådt med to af dette lands symfoniorkestre, med Nikolajs egen trio samt i duo-format.

Se et udsnit fra Blu-ray-udgivelsen "Luxury Jazz" med Odense Symfoniorkester her.

 

WOODSTOCK '69 - en hyldestkoncert

En musikalsk hyldest fra en række af landets bedste musikere til musikken og tidsånden fra en af nyere tids vigtigste musikalske milepæle. En kulturhistorisk milepæl.
I sensommeren '69 samledes 450.000 mennesker foran en scene på en mark et par timer nord for New York. På scenen stod en nærmest endeløs række af tidens – og eftertidens – største musikalske ikoner. De kommende tre dages koncerter og kaos skulle gå over i historien som en af vor tids største og mest skelsættende kulturelle begivenheder.

/ Louise Støjberg, vokal / Signe Juhl, vokal / Rasmus Madsen, vokal & guitar / Martin Rauff Nielsen, vokal & guitar / Casper Mikkelsen, trommer / Niels Kvist, bas / N.O. Thorning, keys / Johan Bylling Lang, saxofon / Bjarke Nikolajsen, trompet /

 

HELIOS TRIO

Vi startede som en hyldest til Carl Nielsen, men er i virkeligheden ligeså meget en hyldest til den danske sangskat og Højskolesangbogen. Vores arrangementer ligger i et tværfelt mellem jazz, viser, country og pop. Det er levende og legende og velkendte tekster får nyt liv i vores klæder.

Se f.eks. hvordan vi serverer "Solen er så rød, mor" på parkeringpladsen ved Gørding Kirke her.

/ Signe Juhl, vokal, klaver & perc. / Mads Jørgensen, guitar / Niels Kvist, bas /

 

TEMAAFTENER PÅ TOBAKKEN, NICOLAS KOCK M.FL.

2 gange om året afholder Tobakken i Esbjerg disse såkaldte temaaftener under ledelse af kapelmester og bassist, Nicolas Kock. Nicolas vælger en kunstner, sammensætter repertoire og besætning og guider publikum igennem aftenen med fortællinger og anekdoter fra kunstnernes liv. Det er blevet til mange gode og udsolgte aftener på Tobakken og jeg har været så heldig at være med ved følgende temaaftener:

- Billie Holiday, Anita O'Day, Liva Weel & PH, Ella Fitzgerald, Nina Simone og Dinah Washington.

Flere af temaaftenerne har resulteret i flere koncerter rundt omkring i landet, så de er ikke blot forbeholdt det esbjergensiske publikum!